Persoonlijk

Valeria Cabi EMDR Rotterdam


Valeria Cabi

Mijn naam is Valeria Cabi, EMDR therapeut in Rotterdam. Ik ben in Joegoslavië geboren en ben op jonge leeftijd, met mijn ouders, naar Nederland geëmigreerd. Ik ben hier opgegroeid en heb hier mijn opleidingen gevolgd.

Na de middelbare school ben ik op kantoor gaan werken en heb een klein huisje gevonden. Snel daarna kreeg ik een relatie met iemand waar ik ook mee trouwde. Ik kreeg 2 mooie dochter die ondertussen uitgegroeid zijn tot twee prachtige jonge vrouwen. Ja, ik ben een beetje bevooroordeeld, maar als trotse moeder mag dat!


‘Ieder nadeel heb z’n voordeel’

Na een onverwachtse (voor mij dan) scheiding heb ik mijn leven opgepakt en besefte dat er ook een boel voordelen zijn van alleen zijn. Eén van de vele voordelen was dat ik nu, na 30 jaar, mijn lang gekoesterde wens, een NLP cursus, kon verwezenlijken. En tijdens die cursus heb ik aan veel issues kunnen werken.

Hierna ben ik overgestapt naar een hypnose opleiding en ik ben daar helemaal opgebloeid. Ik was weer bezig om mezelf te vinden, terwijl ik niet eens doorhad dat ik mezelf kwijt was geraakt. Was weer aan het leren, zelf ontwikkelen en ik had het naar mijn zin.


Volledig verwerken

In het verleden heb ik altijd de problemen van mijn vriendinnen aangehoord en ze van nieuwe inzichten voorzien.

Uiteindelijk besefte ik dat ik daar goed in ben en het leuk vindt, dus heb ik de nodige opleidingen gevolgd en er mijn werk van gemaakt. Zeker toen ik zelf een traumatische ervaring had die ik met behulp van EMDR en verandering van mindset en gedrag, volledig verwerkt heb.

Mijn bedoeling is om deze wereld stukje bij beetje, persoon voor persoon mooier te maken.


Doelgericht

Ik werk doelgericht. Met een Rotterdamse mentaliteit van ‘minder praten, meer doen’, pak ik het probleem gelijk aan zonder alle vervelende gebeurtenissen uit het verleden uitgebreid te laten herkauwen.

Dus als jij met een trauma of fobie rondloopt en je bent op het punt gekomen dat je er wat aan wilt doen, dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik help je snel en blijvend je trauma verwerken zodat je meer rust in je nieuw leven hebt.


Opleidingen

Ik heb een diploma behaald van Psychosociale Basiskennis en met behulp van o.a. NLP, Hypnotherapie, EMDR, IEMT, mBit, Voice Dialogue begeleid ik in mijn praktijk in Rotterdam cliënten die, soms na jarenlange lijdensweg, de stap hebben genomen om positieve veranderingen in hun leven te bewerkstelligen. Ik heb een groot aantal cliënten succesvol begeleid. Word jij de volgende?


Erkend door

Ik ben in het bezit van een EMDR certificaat wat is erkend en geaccrediteerd door:
KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen)
LVNG (Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijze)
BATC (Belangen Associatie Therapeut en Consument)
VHEN (Vereniging Hypnose Experience Nederland)
Verder werden de trainingsdagen verzorgd door een CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) geregistreerd docent.

Maak een afspraak als jij naar vrijheid snakt, vrij van oude lasten.
Heb je nog vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem contact op!

Valeria
EMDR-therapeut